Materiál | nerezová ocel |
Použití | trdelník |
Tvar | válec |
Vhodné do trouby | ano |
Období | celoročně |
Průměr (cm) | 6 |
Hmotnost (g) | 132 |
Vhodné do myčky | ano |
Délka (cm) | 16 |
Málokdo odolá na jarmarku, pouti nebo trzích vůni tradičních trdelníků. Je to vlastně velká křehká kremrole, na kterou se stojí dlouhé fronty. A nyní si jej můžete připravit jednoduše i doma s pomocí nerezové formy.
Přitom příprava je opravdu jednoduchá. Kynuté těsto, stejné jako na obíbené koblihy, stačí omotat okolo formy a upéct. Někdo si připraví klasický voňavý trdelník s cukrem a skořicí, ale fantazii se meze nekladou. Může být máčen v čokoládě, sladkém sypání, plněn jablečno-skořicovou náplní nebo třeba vanilkovou zmrzlinou.
Díky rukojeti se s formou lépe manipuluje. A po sejmutí dozlatova upečeného těsta z formy ji lze vložit do myčky a jednoduše umýt.
Materiál | nerezová ocel |
Použití | trdelník |
Tvar | válec |
Vhodné do trouby | ano |
Období | celoročně |
Průměr (cm) | 6 |
Hmotnost (g) | 132 |
Vhodné do myčky | ano |
Délka (cm) | 16 |
Ceníková cena | 169,00 Kč |
Prodejní cena | 169,00 Kč |